Terdöken Yerigüzel İlkokulu

Belgegeçer : 0412 6712407
WEB https://yeriguzelilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Terdöken Köyü Yerigüzel Mezrası Hazro/DİYARBAKIR
VİZYON : Türkçeyi etkin şekilde kullanan, kendine güvenen, üretken, ailesi ve çevresini yönlendiren, saygın, değişime açık, katılımcı, demokrat, güven veren, hoşgörülü, barışçıl, insan haklarına saygılı, ruhen ve bedenen gelişmiş Atatürkçülüğe ve Cumhuriyete bağlı, vatanını ve milletini seven öğrenciler yetiştirerek okulumuzu örnek bir köy okulu haline getirmek.
MİSYON : Terdöken Yerigüzel Mezrası İlkokulu, öğrencilerimizin yeteneklerini tespit edip, uygun ortam ve koşullar oluşturmaya çalışarak Türkçeyi etkin kullanabilen, başarılı, üretken, çalışkan, özgüveni tam, yorumlama ve çözümleme gücüne sahip bir üst eğitim kurumunda eğitim faaliyetlerini sürdürebilecek öğrenciler yetiştirmeyi görev edinmiştir
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30 _ 13.50